Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 decembrie 2010

Trezit cu schelălăiturile de 6 şi 20

Ca orice bloc care se respectă şi al meu are o haită de câini care nu a avut întâniri de gradul trei cu hinghierii. Câinii se mănâncă între ei noaptea târziu sau dimineaţa devreme. De obicei se bat pentru teritoriu, putere, mâncarea din tomberoane, lăbuţele căţelelor neprihănite şi un loc mai în faţă pe capacul cald de la canalizare. Astăzi schelălăiturile m-au trezit înaintea alarmei de la telefon.

De fiecare dată mă tem, alături de copiii din bloc, ca după o bătălie din asta între maidanezi să nu o găsim cu maţele pe afară pe căţeaua scării, care doarme de vreo doi-trei ani tot în mijlocul drumului şi nu o loveşte nicio maşină. Dar despre ea, într-o altă postare, când fac rost şi de poză.

9 comentarii:

  1. :)) poza cu cainii aratand unul spre celalalt si zambind daca se poate + citat. altfel, eu cred ca esti un pic tendentios fata de bietele animale. Semnat, un pro caini.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi ca se imbolnaveste saraca daca doarme pe in mijlocul strazii... face "spoilerita":)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Blue. daca iti e asa de mila, dragule, ia-o la tine sub perna , sa stea si ea la caldurica.
    Am si eu un caine in bloc pe care l-as impusca, la mine trezirea e intre 4-5, si tuseste de mama focului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu inteleg pe cei care nu rationeaza dincolo de idei violenta,faptul ca:ACESTI CAINI NU AU NICI O VINA CA AU AJUNS PE STRADA SI VINA APARTINE OMULUI.CU uciderea nu sa rezolvat NIMIC de zeci si zeci de ani,pentru ca au aparut si reaparut neexistand politia animalelor care sa opreasca abandonurile si nepasarea..Nu numai ca nu e etica dar nu e nici o metoda gospodareasca.In tarile civilizate sa rezolvat cu sterilizarea si punerea lor in adapost.Dar la noi exista cam 4 surse de aparitie a cainilor pe stara:
    1.taranii nenorociti pe care I AS DEPORTA IN SIBERIA sau i as impusca si tin cainele in cacat si noroi in fundul curtii evident legat ca asa i datina romana imputita si barbara ,de acolo bietul caine cand evadeaza pleaca la gunoi sa mananmce ceva si de acolo de ce sa rateze cateva partide de sex de unde apar iar alti caini.
    2.maharii care isi iau caine crezand ca e bibelou de gradina si cand se satura de el il abandoneaza in groapa de gunoi al orasului.SA TRAZNEASCA CERUL ACESTI OAMENI SI SA AJUNGA EI PE STRADA SA HALEASCA DIN TOMBERON sA FIE VESNIC AMENINTATI,SA VADA CE E VIATA..CE O MERITA!
    3.asa zisii "iubitori de"animale care au primit ajutoare din strainatate si acum au lasat cainii pe strada si din banii primiti si au luat vile.LA OCNA CU EI!
    4.primarii care fac afaceri din caini si ajutoarele intra in buzunarele lor.LA FEL:LA OCNA CU EI!
    Atunci?NE VARSAM FRUSTRARILE SEXUALE,FAMILIARE,SOCIALE AMENINTAND SI HAITUIND ANIMALELE?Cand OMUL distruge planeta si creaza haos din cauza cinismului si iresponsabilitatii.RUSINE!!!
    AS AVEA SI eu un articol pe care il voi face:ATLASUL DE MITOCANIE URBANA despre alti PSIHOPATI de bloc din Asociatia Colhozistilor Tuuulai Maarie Apai Caine In Casa Noooo spune TU Vaaai..CARE mi a manncat zilele de mic copil,niste colhozisti frustrati care si au lasat opincile la poalele muntelui si au venit in bloc si terorizeaza vecinii care au caine FARA CA ANIMALUL SA deranjeze cu ceva,DECI:eu vorbesc de cazuri in care sunt haituiti caini CUMINTI SI EDUCATI,SOCIALIZATI.Faptasii:bosorogi isterici impotenti urati si babe obeze frigide urate care :hartuie sexual femeiele care duc in lesa un caine,care urla dupa tine ca :"aici e asociatia de locatari si nu ai ce cauta cu cainele"-doar pt.simplul fapt ca ai "indraznit"sa te adapostezi de ploaie sub acoperisul unei scari si ai cu tine si un caine-ospitalitate crestina..romaneasca...,ori care urla din geam dupa tine ca sa strangi rahatul cainelui desi chiar ATUNCI AI SCOS OBIECTUL pentru asa ceva din buzunar si vrei sa te apleci sa il ridici.CAND NE VOM CIVILIZA TOTUSI...?SA nu ne facem de ras in fata celorlalte natii?RECUNOSC SUNT oameni care isi educa aiurea cainii si fac prostii dar eu ii condamn si pe ei ca sunt:iresponsabili.In rest domina:ura,intoleranta,prostia celor care urasc animalele si isi varsa amarul pe ele ,si aici se vede si nivelul de trai al tarii!Unde domina:cruzimea fata de animale, fata de oameni acolo e po tara barbara si de toata rusinea!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ecoreuil roux si blue:

    Ecoreuil roux:om fara suflet!DUCETIL LA Medic ca e bolnav si atunci nu mai tuseste!SA te vad pe tine sa dormi pe ciment in frig cum ai tusi..LASA CA VA VINE RANDUL!NU un caz am vazut personal cand crestini criminali ca voi care nu suportau cainii si alte animale au murit in chinuri la spital!CE SEMENI AIA CULEGI!

    Blue:esti batjocoritor ca atata stii..SCARBOS!.

    Am sa fac o lista a oamenilor care ma fac sa imi fie rusine ca sunt om!Si lista se umple repede!

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricine ar fi individa de a dat comentariul anonim (căci numai o femeie poate fi atât de isterică în variantă scrisă), chiar n-are ce face de s-a apucat să-şi exprime părerile "avizate" şi corecte gramatical pe blog. Dacă ai o problemă cu câinii, ia-i cucoană acasă şi ai încheiat bâlciul! Lasă-i pe ceilalţi, care sunt nişte răi, infami, impotenţi, păcătoşi ordinari de vor arde în iad şi alte alea, să-şi trăiască micile victorii atunci când NU sunt treziţi de câini la ore dubioase din zi şi din noapte.

    Cât despre lista aia... sugerez să se folosească role de hârtie igienică, din următoarele motive:
    1. e mai ieftină;
    2. dacă nu încerci să scrii cu stiloul, există şanse să fie lizibile numele;
    3. după ce ai terminat un sul, îl poţi rula la loc, iar spaţiul necesar depozitării este mic;
    4. imiţi ideea de papirus, dând astfel impresia că lista ta e mai oficială decât actele Vaticanului.
    Acum stau şi mă gândesc că poate persoana este şi iubitoare de copaci, caz în care am dat-o în bară cu sugestia mea. Asta e, să-mi facă loc pe listă, că-mi găsesc eu o pilă la cazane când s-o ajunge la treaba asta.

    Stau şi mă gândesc că nici eu n-am prea multă minte, dacă e să ne luăm după comentariile pe care le las. Dacă am deranjat pe cineva, nu mi se aprobă comentariul şi gata; n-o să plâng, nici nu ameninţ pe careva cu vreo listă. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Poporul asta isi merita soarta , romania este este un popor de SCLAVI sau mai bine zis OLIGOFRENI . Sa stai ca un bou fara sa iesi in strada cand vezi ca haitele de maidanezii iti omoara copilu pai atunci logica este clara ROMANIA = POPOR DE SCLAVI

    RăspundețiȘtergere