Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 decembrie 2010

Cum l-a cenzurat doamna Juji pe Fuego noaptea pe la doo

Miracolu' zăpezii şi-a arătat moaca crispată şi la noi în bloc. Au căzut primele zeci de mii de fulgi de nea, sâmbătă noaptea, peste Blocul vecinilor psihopaţi, pitulându-se prin găurelele din smoala de pe acoperiş, sub formă de inundaţie, exact în cap la doamna Juji de la etajul patru.

Asta chiar în timp ce zăpada era preslăvită de exoticul superstar-rapsod Fuego, evadat din Etno Tv direct în blocu meu: răcnea pe holuri fantomatic colindul fuegoian despre lumină şi întoarcerea de Crăciun la mă-sa; nişte Isuşi apar în colindă abia pe la sfârşit. 

Şi pe la doo noaptea săvârşitu-s-a astfel un mixaj de care n-a auzit nici cea mai ţâţoasă DJ-iţă mixatoare dezbrăcată, nici Dumnezeul digeelii, Măria Sa Tiesto. Căci doamna Juji a ieşit pe hol în capot să înjure omătul, dar mai ales pe noi, toţi muritorii fără fulgi de nea pe cap, setându-şi blestemele pe pilot-automat. A fost nominalizat fiecare locatar care n-a dat bani în toamnă pentru un strat proaspăt de smoală cu care să poleiască acoperişu'.

În timp ce ne plimba pe toţi prin origini, cu nişte înjurături de 5* (stele), doamna Juji l-a auzit şi ea Fuego, care o tot dădea cu zăpada, mama şi Isuşii la a 13-a reluare, şi a început serbarea de Crăciun. "Bă, vă f... colindele, băga-v-aş în cur beculeţele de Crăciun... Care cântă mă la ora asta, care cântă băăăăăăăăă?. Scălda-v-ar Noe în ape proaspăt dezgheţate", a început Juji să răcnească animalic pe hol. Care Juji între noi fie vorba cred că a tras la măsea alcool, ca să despartă cu respiraţia ei apele topite la ea în apartament.

Până şi Fuego a făcut muclues când a auzit ţipetele Ghionoaiei. S-a tăiat semnalu' şi maioneza la Fuego, dar sincer, cred că stătea şi el pitit după uşă, ca noi toţi, să vadă dacă doamna Juji, căreia cică îi plângeau pereţii de la omăt ca într-o minune dumnezeiască, îl mai nominalizează la o înjurătură.

5 comentarii:

  1. Cred la doamna Juji i s-a tras de la Fuego ... Propun ca data viitoare sa fie Clejanii la tembelizor sau sa facem un remix "impodobeste tanti Juji bradul" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. vezi ca tanti-ta Juji asta sta cel mai aproape de Isusi si Cristosei, poate o aud si te trimit dupa smoala :))

    RăspundețiȘtergere
  3. faceti o cheta de pasti chitrosilor si luati fetii un jujipercutor de plastic mai rasarit, pe baterii, sa se blajineasca si ea chiar de se face tavanu shwaitzer...
    si-o caseta cu gara noastra mica a lu dorobantzu. reteta verificata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine bine, dar banii pentru smoala de pe acoperis de ce nu i-ati dat? Cu ce e deosebita indiferenta alcoolicului care da muzica la maxim de indiferenta bloggerului care sta la 2, deci n-are probleme cu acoperisul permeabil?

    RăspundețiȘtergere