Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 decembrie 2010

Miracol de Crăciun: puii căţelei nemuritoare au ieşit din ouă

Miracol de Crăciun: căţeaua nemuritoare, care doarme tot timpul în mijlocul drumului, ca Ciac Noris şi fâlfâie ca-n Matrix printre roţile maşinilor, a pus-o de-o diviziune celulară şi s-a multiplicat în apropierea Blocului vecinilor psihopaţi.

Avem nouă guri maidaneze în plus de hrănit, pe lângă boschetarii care forează în tomberoane. Mă rog, acum sunt doar opt, căci unu mic şi căcăniu a fost deja furat pentru organe.

Securiştii cu muci la nas care se joacă în faţa blocului spun că s-au căcat pe ei când răpitoarea a descins în trombă pe o bicicletă cu ghidon fumuriu, cu faru' stins şi a înşfăcat animăluţu' inocent care se juca cu puţulica în prima lui zăpadă.

Biciclista a demarat cu patrupeduţul schelălăitoar introdus într-o plasă, care se se tot lovea de spiţe, iar mucoşii au văzut plăcuţa de înmatriculare, dar nu ştiu să o interpreteze, pentru că nu ştiu scrisul şi cititul.

Până să o văd cu minori lătrători proaspăt ieşiţi din găoace după ea, credeam că căţeaua nemuritoare este parte bărbătească. Părea maidanez cu coaie, mai ales că făcea ju-jit-su cu toţi dulăii comunitari care vânează oase la blocu' nostru. Era neagră în ceru' gurii. Muşca din ei, până se pare că a compostat-o unu'.



Acum căţaua nemuritoare a dispărut în misiune, exact ca Ciac Noris, şi am rămas noi, toţi din bloc, mame surogat cu ăia mici în plasament. Schiaună ăia şi latră "mama" în trei limbi străine, numa' numa' să nu rămână ca Oliver Twist pe drumuri, ca mă-sa nebună, care i-a lăsat singuri pe lume, carne de tun pentru hingheri.


5 comentarii: