Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 decembrie 2010

Cum se face dragoste/sex la bloc fără să ştie toţi vecinii: TOP 10

Când faci dragoste/sex, deşi crezi că sunteţi doi,  tot blocu' ştie că e futai la apartamentu' tău'. Eşti actor în filme porno, iar vecinii tăi sunt spectatori. Ei îţi cunosc obiceiurile sexuale mai bine decât pe ale lor... şi când treceţi unii pe lângă alţii pe scări, fiecare se gândeşte la cât de nărăvaş sexual e ălalalt, pe care îl ştie după ţipete.

În blocul vecinilor psihopaţi, ne cunoaştem după orgasme mai bine decât după moace. Pot să scriu un tratat de Kama Sutra cu un capitol despre gemetele şi urletele extazului sexual suferit de fiecare co-locatar/ă care se îndeletniceşte des cu sexu', rar cu dragostea.

Că la blocul vecinilor psihopaţi, ca peste tot în Românica, pereţii sunt o formalitate şi plăcile de beton se pitulează printre urletele de extaz şi clipele de agonie, de nu poţi să-ţi plesneşti iubirea peste fund fără să ciulească toţi vecinii urechile şi să pocnească popcorn ori să frigă sămânţe în aşteptarea şoului erotic pe care-l simt prin betoane. Ca-aşa-i în orice bloc.

Ce nu afli în timpul sexului, afli când se ceartă cuplurile: dimensiuni, frecvenţă, cât durează, cine cât o mai are, cine cu cine o mai arde, pe ce emisiuni TV are loc actu', intervale orare şi orale, care sunt urlăturile şi strigăturile finale. Şi după cum atârnă prezervativele prin tomberoane, pot să spun şi care companie producătoare de cauciuc câştigă o avere din sex la blocu' nostru.

Am învăţat şi io, ca indienii aflaţi la vânătoare, să citesc activitatea sexuală din bloc după urmele le care le lasă suspecţii în timp şi spaţiu: pot să ghicesc tot lanţu de poziţii în care şi-o trag vecinii, în funcţie de cât scârţâie patul, de cum dau unii cu alţii de podele, de cât de înfundate sunt zgomotele sau revărsate sunt zgomotele, şi după mirosul ţigării de după.


TOPUL ZECE POZIŢII PENTRU SEX LA BLOC FĂRĂ VECINI

1.Deschideţi televizorul, cu tonul la maximum pe CNN, unde accentul crainicilor şi ştirile mondiale, ascultate prin pereţi, îi dezorientează pe vecini, care cred că sunteţi prea deştept pentru sex. Ei aşteaptă zece minute cu urechile ciulute, apoi abandonează interceptarea. Atenţie însă cum daţi hainele jos de pe voi. Fără azvârliri: am vecini care simt foşnetul ţoalelor care zboară prin aer.

2. Nu discutaţi decât chestiuni strict tehnice, în mare şoaptă, în primele faze ale împrerecherii. Nu pierdeţi prea mult timp cu preludiul, pentru că feromonii ajung cu viteză orgasmică la nasul vecinilor cei mai apropiaţi de sus, jos, dreapta, stânga, care dau alarma de sex în tot blocu'.

3. Ardeţi etapele privitului în ochi, mângâierile şi săruturile prea lungi, care sunt toate producătoare de frecare în aer, ceea ce poate declanşa undele cerebrale ale vecinilor să culeagă semnalul. Ungeţi paturile, parchetul, fotoliile, mesele, frigidere, aragazele, dulapurile. mobila, masa computerului şi alte "terenuri" ale plăcerii. Nu împingeţi prea tare ca picioarele obiectelor pe care are loc actu' să nu fie târâte pe parchet, situaţie care declanşează SCÂRŢÂITURA lemnului, deci.... zgomot detectabil. 

4. Nu vorbiţi şi nu urlaţi în timpul iubirii. Mai bine înregistraţi pe un CD/DVD dinainte ceea ce vreţi să vă spuneţi în timpul actului sexual, purtaţi căşti în urechi şi lăsaţi înregistrările să curgă în timp ce sunteţi implicaţi în mecanica fizică. Evitaţi astfel pierderea timpului cu vorbăria complimentară de prisos, uşor detectabilă de radarele vecinilor.

5. Nu vă plesniţi unii pe alţii, ca perverşii, chiar dacă vă place. Palma pe bucă sau în orice alt loc circulă prin aer mult mai rapid decât vitează luminii şi a sunetului la un loc. Doar mimaţi că loviţi o porţiune din persoana iubită, iar partenerul să mimeze că a încasat bucata, în maximă tăcere. Chiar dacă nu pare, acest joc de mimă sporeşte plăcerea.

6. Mare atenţie la schimbatul poziţiilor. Sunt operaţiuni periculoase, în care trebuie să daţi dovadă de mişcări de maestru (el  ninja, ea balerină). Este realizabil dacă călcaţi unul pe urmele celuilalt, ca să nu audă vecinii că tropăiţi în mai multe locuri diferite din aceeaşi zonă.

7. Nu fă sex în baie. Ecoul gresiei şi al sunetelor care se răspândesc mai repede prin aburi (e dovedit ştiinţific) plimbă zgomotele pe coloană, pe ţevi, la vecinii de sus şi de jos, iar psihopaţii îţi intuiesc poziţiile sexuale după cum clipocesc valurile apei şi se lovesc de pereţii vanei în timp ce, alea, alea... Folosiţi duşul: îi bagă în ceaţă pe toţi.

8. Nu vă împerecheaţi lipiţi de pereţi, deoarece sunetele şi smunciturile,  împreună cu gâfâiturile şi grohăiturile finale fac pereţii să intre în trepidaţii şi să vibreze, iar semnalul este decodat de psihopaţii din toate apartamentele. Păstraţi distanţa de tavan, dar mai ales de podea, care e cel mai bun transmiţător.

9. Nu vă legaţi partenerul cu lanţuri, căci zalele zornăitoare pun tot blocul pe jar şi încep toţi să bată în calorifere. Îmbrăcaţi toate jucăriile sexuale în bumbac.

10. Ţipaţi în gând la final. Este mult mai sănătos ca atunci când plăcerea care pleacă în tot trupul dvs. şi al partenerului la apogeul iubirii de la baza iubirii să se întâlnească cu ţipătul interior al fiecăruia, care pleacă din capătul celălat, adică dinspre cap, cel pe care nici nu l-aţi folosit prea mult în această treabă cu iubirea.

Vă dorim satisfacere plăcută!

32 de comentarii:

  1. Am citit tot blogul tau si m-am distrat de minune :)). Ar fi de asemenea amuzant sa mai povestesti si intamplari mai vechi din blocul tau. Sunt sigur ca iti mai amintesti tu de cateva. (nu ar strica si o mica infloritura prin ele)

    RăspundețiȘtergere
  2. Inseamnca ca toata garsoniera trebuie antifonata :) .

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba muistilor , la munca baaaaaaaaaaaaaaa !

    RăspundețiȘtergere
  4. Oameni nebuni :)),foarte tari regulile alea :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Am murit de ris! Pentru autorul blog-ului: esti prea tare frate, muult prea tare!!
    Chiar mi-ai inveselit ziua!
    Ar trebui sa incepi sa scrii la o revista.
    Respect, man!

    PS:Cei care nu sesizeaza ironiile si umorul tragico-comic, ar face bine sa se abtina de la comentarii stupide.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tareee:))))Imi place blog-ul tau - FELICITARI...am ris cu gura pina la urechi:))))

    Ai simtul umorului...imisi inchipuiam l aun moment dat unele faze:))))

    PS/ Cei ce nu stiu/pot/habar n'au si nu inteleg pe deplin ce vrea baiatu' asta sa spuna de fapt prin postarile lui...taceti naibii din gura:)

    RăspundețiȘtergere
  7. prea tare blogul si dupa ce m-am distrat copios vreo jumate de ora citind .... mi-am dat seama ca suntem vecini =))
    nu de bloc nununu
    doar de zona
    da' o sa incerc sa depistez personajele :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt nelutu'.scuzele mele.:)da... tare nu?ce sa fac? nu pot sa ma abtin.chiar am o lucrare maine.auditie placuta!cica asta e singura.nu are pe nimeni.io stiu?

    RăspundețiȘtergere
  9. genial... domnule aveti stofa de scenarist. multe posturi ar merita transpuse in film

    RăspundețiȘtergere
  10. se poate o adresa de mail...ptr un comentariu scurt de mai mult de 6000 de caractere? :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Esti tare! Si ai o imaginati de milioane!

    RăspundețiȘtergere
  12. Super,cred ca 80% e real,se intampla si in blocul meu,tot de placi dar la multi km departare de tine.Semn ca Romanul e roman ,in orice colt de tara.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am avut o zi foarte proasta azi si tu chiar m-ai facut sa rad! Ms:P

    RăspundețiȘtergere
  14. mda,lipseste motorishka,un moment foarte important !!

    RăspundețiȘtergere
  15. Simpatic blog-ul, desi usor exagerat totusi!
    Dar pentru toti cei care va grabiti sa va auto-ironizati si chiar sa va desconsiderati conationalii cei amarati din "Romanica", va informez ca sexul si placerea sexuala nu a fost inventata si nici dusa la extremis in "Romanica"... Daca ati fi avut ocazia sa traiti si prin alte tarisoare asa-zis "civilizate" ati fi constatat cu surprindere ca este chiar mai rau ca la noi acasa, nu numai din punct de vedere al sexului "salbatic" (care nu inseamna nimic rau in fapt, iar peretii care nu izoleaza sunetul poarta o mare parte din vina), dar si din punct de vedere al certurilor si "mahalalei" involuntare de pe scara blocului... Doar atunci, cand ati fi putut cunoaste o asemenea situatie, ati ajunge la concluzia ca romanasii nostri sunt mici copii si pot fi considerati mai civilizati si mai inteligenti decat multe alte popoare ale lumii... Daca altii ne considera in mod rau intentionat ca fiind "necivilizati" (a se vedea francezii de exemplu care ne "confunda" din prostie cu RROMII si extind reaua impresie asupra tuturor romanilor) macar noi sa ne vedem sub adevarata noastra fata si sa ne apreciem asa cum se cuvine ! Altfel ne auto-incriminam de pomana si zau ca nu meritam chiar acest tratament! Sper sa intelegeti cum trebuie cuvintele mele...
    Sarbatori Fericite tuturor si in primul rand autorului acestui blog !

    RăspundețiȘtergere
  16. Doammnneee ce reguli"ideale"!!!:))=)))

    RăspundețiȘtergere
  17. Marfaaa:)))Nici akm nu am pot orpri in ras

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa tinem cont de sfaturile astea!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu nu pot sa tac cand e vb de relatia sexuala!!trebuie sa ma manifest:))))

    RăspundețiȘtergere
  20. :))))) pe mine chiar nu ma intereseaza cine sau ce aude.sunt la mine in casa si pot sa fac ce vreau cand vreau.vecinii oricum sunt curiosi orice ai face si daca vor neaparat sa afle ceva afla si fara sa-ti dai tu seama

    RăspundețiȘtergere
  21. Ai stofa de scenarist...ar trebui sa faci o incercare :D

    RăspundețiȘtergere
  22. cam adevarate aceste lucruri dar hai fi serios...pastrati distanta de tavan??dar ce o faci pe tavan?:))))):))))

    RăspundețiȘtergere
  23. foarte tari acestea dar eu nu tin cont de nimic,sa auda si sa saliveze:))))

    RăspundețiȘtergere