Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 decembrie 2010

Războiu mondial bacteriologic: murăturile şi legionarii

Alienii care stau cu sufletul la gura verde şi cu fibra optică înfiptă în OZNeu' ca să vadă ce-i mai nou în blocu' nostru şi un om citit şi necăjit (profesor de română şi atlet al grevei foamei) de la noi de pe palier au crezut că au spart ghicitoarea ce-a apărut la noi pe imobil de am crezut toţi că-i Codu' nespart al lui DaVinci.

Astrologii cu doctorat în Înalta Şcoală de Studii Mamii Omidene şi Nostradamusiene de pe tot mapamondu' s-au călcat pe bătături cu savanţii NASA şi ne-au avertizat că se crapă de-o apocalipsă în bloc. Dar după ce-am trecut cu bine de explozie, n-am crezut o iotă, nici când când echipele de vânători de tomberoane au găsit în zăpadă proaspăt căzută şi urmele morţii care dă târcoale blocului. 

Catrenu' blestemat "Nimic pe lume nu-i mai sfânt şi mai frumos pe acest pământ, decât să mori ca luptător înfăşurat în tricolor" zice că pe lângă datorii la întreţinere, ţânţari mutanţi, tevi sparte la subsol, scumpirea apei calde şi manele, o molimă necunoscută, un fel de copilu' din flori a lu gripa aviară şi a lu antrax, o să ne radă pe toţi de pe paliere, din apartamente şi de prin băi, de-o să fie invidioşi şi regizorii Final Destination şi SAW.

Unu' de la patru, neobişnuit cu războaiele psihologice care au loc la noi în bloc, s-a baricadat în boxa cu murături şi a ameninţat că deschide toate borcanele din ediţia de colecţie şi fură astfel startul la războiul mondial bacteriologic, dacă blestemul sfârşitului lumii nu-l ocoleşete.

Misterul blestemului a fost elucidat de Nelu, instalatorul filosof alcooli. Aflat în acea perioadă din an când s-au aliniat sticlele la inventar şi beneficiază de  ceea ce filosofii numesc "clarviziunea omului beat care vede o dată în an faţa urâtă a realităţii", Nelu a ghicit catrenu: "Haide bei, că vă spun io, inscripţia de pe bloc nu-i blestem, e imnu' legionarilor, bă dobitocilor". Şi aşa e. V-am spus eu ieri că Nelu este John Connor.

CLICK AICI CA SĂ ASCULŢI BLESTEMUL BLOCULUI NOSTRU: IMNUL LEGIONARILOR

3 comentarii:

  1. offf, era mai simpatic Nelu cand creierii lui stau imbibati in aburi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti genial prietene,scoate-ti drepturi de autor ca sunt multi ciorditori si e pacat.Nu am mai ras atat de la cartile lui DAN SAVA fostu din vacanta mare care a murit in accident.Tare blogul sper sa pastrezi linia...

    RăspundețiȘtergere