Totalul afișărilor de pagină

joi, 16 decembrie 2010

Bezna surprinsă cu chiloţii în vine în blocul vecinilor psihopaţi

Aseară părea că furtuna solară care ucide aparatura terestră prin care se plimbă curentu’ electric a ajuns în sfârşit pe Terra şi ne-a bătut la geam, exact cum proroceşte NASA şi Domnu’ Dan de la OTVeu. Pe la opt s-au întunericit brusc apartamentele şi  bezna m-a primit direct în ochi.

Bezna are nişte ochi verzi superbi, pe care i-am admirat deoarece puţintică lumină de la lună se reflecta în zăpada albă de afară şi ajungea în apartamentul meu. Atât cât să trag cu ochiul şi la tot corpu' beznei, care era dezbrăcată complet şi pregătită de o orgie îndelungată cu tot blocu'.

Iniţial am crezut că părinţii naziştii de la parter, care îşi schingiuiesc în permanenţă cei doi copilaşi, îi învaţă iară pe ăia mici „Viaţa la 220” şi i-au conectat la firele cu care fură curent direct din contor. Dar urlete de durere subţiri şi piţigăiate ale picilor groazei, nu mai umpleau blocu' de muzica spiritului sărbătorilor.Au primit de Moş Nicolae căluş la gură.

Ne-am întâlnit toţi vecinii cu iniţiativă la panoul de comandă electrică al blocului, de unde bănuiam că s-a înălţat în paradisul rozătoarelor un şobolan, al 28-lea de anu' ăsta, care a ronţăit ultimul cablu cu aromă de curent din viaţa lui. Eram toţi îngrijoraţi, mai ales că un vecin beţiv joacă păcănele cu siguranţele din panoul electric de fiecare dată când ENEL îi taie lui curentu' şi începe să facă jocuri de lumini prin toate apartamentele nostre, de zis ăia de la Observatoru' Astronomic că iar sunt întâlniri de gradu' trei la noi în bloc.

Cum n-am găsit niciun cadavru' în panou, "grupul locatarilor din bloc care consumă doar energie de contoare măsluite" a identificat vinovaţi în vile care au răsărit în spatele blocului, unde acum zece ani era porumb. Vilele rele care au cabluri malefice de furat energie din bloc: "Când dau drumu' ăia la instalaţiile de Crăciun de pe garduri, rămâne tot blocu' nostru în beznă. Mă duc să le tai beculeţele", spune Sănătosul Barbă-Căruntă, un personaj mitologic, care are centru de colectare a fierului veci în apartamentul său de la etajul patru.

Cât a fost beznă în bloc am legat prietenii cu vecinii care credem că o să dureze o viaţă. A existat pentru prima dată înţelegere între psihopaţii din bloc şi unanimitate: am votat toţi că tre' să facem 1907 cu ăia din vile şi ascuţeam coasele şi topoarele să plecăm la tăiat de instalaţii de Crăciun. Asta până a venit vecinu' de la ENEL şi ne-a zis: "Un dobidoc cu Mercedes a doborânt un stâlp în cealalt capăt al oraşului şi a căzut curentul aici. Aşa îs legate firele, la ghici". Şi-a brusc apărut lumina.

Când ne-am văzut iar psihopaţii între noi din nou la faţă, fără protecţie de la beznă, s-a terminat cu pacea pe pământ şi s-a reluat iarna vrajbei noastre cu o nouă sesiune de pizduieli pe casa scării: "Bă p..., tu ai 500 de lei datorii la mine", "P...-o, tu m-ai inundat", "Bă, când plm plătiţi datoriile la întreţinere"... De-abia aştept să vină pe bune furtuna solară, să fie beznă iar şi să ne avem ca fraţii.Toţi psihopaţii.

RĂMÂI PE BLOGUL VECINILOR PSIHOPAŢI CA SĂ CITEŞTI ÎN ACEASTĂ SEARĂ DETALII INCENDIARE DESPRE PRIMUL SCANDAL SEXUAL DIN JURUL BLOCULUI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu