Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Mafia ţânţarilor mutanţi suge viaţa din psihopaţii blocului

Nu există antidot şi nu s-a investit pastilă, chimicală, injecţie, napalm sau subsanţă radioactivă care să ameţească ţânţarii mutanţi, cu aripile tatuate cu s(z)vastici, ce s-au făcut interlopi şi şi-au tras sediul central al organizaţiei mafiote fix la subsolul blocului. Ţeava spartă cu apă caldă îi ţine în viaţă chiar şi iarna, iar rahatu' nostru plin de E-uri care se adună la subsol practic n-a reuşit decât să-i facă pe toţi nemuritori, duncani mclauzi cu aripi în loc de sabie.

Până şi şobolanii se tem să intre în subsolul blocului, că mutanţii cu aripi îi sug de rămâne doar carcasa păroasă din ei. Oamenii au ferecat uşa la subsol cu aparatu de sudură, ultimul intrat acolo fiind Nelu, care e John Connor, care înotat în rahat până la brâu ca să avem confirmarea oficială că e ţeva de apă caldă e frântă de-o fisură.

Există mii de teorii savante pentru care subsolul nostru e plin de rahat, la fel ca viaţa, dar administratoarea are argumentu' suprem: "E înclinat tot blocu' şi pământu' din jurul lui şi rahatu' din restu' blocurilor din zonă se scurge prin canalizare tot la voi". Deci plutim pe o mare de rahat, de-ar trebui să ia potul la loto 6 din 49 în fiecare săptămână numa' psihopaţi de la noi din bloc.

Dar noi suntem milionari doar în ţânţari mutanţi. Molima mondială care o să ne pună capac umanităţii o să fie plimbată prin lume de mutantele noastre înaripate, care la pariu că lucrează chiar acu' la un virus dă distrugere a homo sapiensului sapiensului pe lângă care antraxu' şi gripa porcină par Chanel no. 5.

Acum tânţarii fac teste pe noi, în bloc, ca să vadă cum şi cât rezistă specia umană la supt şi înţepat. Şi adevăru' e că oamenii de prin bloc, fie ei masculi ori femele, cedează uşor... Conspiraţie mondială ţânţară, pusă la cale de masoni, ce mai...

Ţânţarii îţi intră în apartament ca recuperatorii. În casa scării, stau lipiţi cu urechea de uşa apartamentului şi cum ai deschis, cum ai vreo 200 musafiri care se uită la tine prin lunetă.. Mutanţii au învăţat să umble ca păianjenii pe pereţi, ca ninja, fără să fâlfâie zgomotos din aripi, şi cum îl omori pe unu' mic şi prost care nu vede palma ce-l lipeşte de pereţi, doişpe fraţi mai mari scot trompa la tine, gata de supt.

Ţânţarii ştiu şi jocuri ale minţi, mindfuckuri perverse, şi ne lucrează pe toţi direct la creieri, de-aia e tot psihopatu' din bloc' cu nervii în batistuţă pe marginea prăpastiei, gata să-şi dea drumu' în neant fără paraşută. Noaptea ţânţarii se lansează de pe nişte portavioane direct peste capu' nostru şi dacă nu donezi 2-3 litri de sînge, o pun de o bâzâială maniacală în timpan şi fug toţi după mobilă şi râd de tine când aprinzi becu'.

Supţi şi înţepaţi, şi cu blocu' în rahat până la genunchi, ce şanse avem noi, specia umană din imobil, în faţa unor entităţi avansate tehnologic, tactic şi pshihologic, care ştiu să zboare şi nu cunosc mila... Canci, nenicule, canci... Sau cum le place ţânţarilor să spună: "Vax albina".

8 comentarii:

  1. ,,Ţânţarii ştiu şi jocuri ale minţi, mindfuckuri perverse, şi ne lucrează pe toţi direct la creieri, de-aia e tot psihopatu' din bloc' e cu nervii în batistuţă pe marginea prăpastiei, gata să-şi dea drumu' în neant fără paraşută. Noaptea ţânţarii se lansează de pe nişte portavioane direct peste capu' nostru şi dacă nu donezi 2-3 litri de sînge, o pun de o bâzâială maniacală în timpan şi se fug toţi după mobilă şi râd de tine când aprinzi becu'. ''
    BEST PART EVER:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ras cu lacrimi! Bravo! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey...si eu stau prin zona...de cand am descoperit blog-ul vostru il citesc zilnic...sunteti geniali...si venind vorba de tantari...cand "inteligentii" care stropesc cica impotriva tantariilor trec peste padure suntem invadati de micii mutanti care fug spre oras...ca vorba aia e scumpa "solutia anti-tantari" a.k.a apa cu care dau ei.
    Felicitari pentru blog!!!

    RăspundețiȘtergere