Totalul afișărilor de pagină

vineri, 31 decembrie 2010

"La mulţi ani!" cititorilor de pe tot globul ai Blogului vecinilor psihopaţi

Blogul vecinilor psihopaţi, care a luat naştere în 8 decembrie, după ce colega mea, Lavinia Elena, mi-a zis să îmi aşez adevărurile dureroase şi psihopatice pe hârtie, vă doreşte "La mulţi ani!", vouă, celor care mi-aţi adus aproape 18.000 de vizualizări în cele 22 de zile de când ne cunoaştem.

Spre surprinderea mea există mii de români, fugiţi în lume largă, cărora le e dor de vecinii psihopaţi din blocurile româneşti de căcat, şi care, după cum se poate vedea în imaginea alăturată, citesc cu sufletul la gură aventurile halucinante care apar pe  Blogul vecinilor psihopaţi. Pe lângă grosul cititorilor, din ţările care se văd pe statisticile din imaginea alăturată, avem cititori din Qatar, Kuweit, Thailanda, Israel, Cipru, Australia, Rusia, China, chiar şi Bahrain (asta a trebuit să caut pe hartă), care nu pot să fie decât români verzi, altfel nu văd de ce-ar citi un blog despre români psihopaţi.

Şi românilor prizonieri în blocuri şi românilor care au evadat în ţările calde, Blogul vecinilor psihopaţi le doreşte un 2011 de poveste, cu multă sănătate, mulţi bani şi vă aşteptăm şi anul viitor, când sper să dezvoltăm împreună pagina noastră psihopatică.

LA MULŢI ANI,

Cu drag, Partea normală a blocului.

12 comentarii:

  1. La multi ani! Pe langa ca scrii intr-un fel de nu se poate, sper sa castigi si ceva bani din reclame... ca meriti.

    ps: give my best regards to the gang :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani si sa-ti pastrezi umorul!

    Citind postarea despre Ghita instalatorul, am dedus ca blocul cu vecini psihopati, e in Calea Buziasului. Nu am fost pe acolo de vreo 7 ani, pina acum o luna. Ce m-a suprins a fost ca blocurile si zona arata ca pe vremea lui Ceau. Cred ca sunt din alea confort II si III.
    Nicaieri nu cred ca mai arata asa in Tm....
    Probabil primarul nu are drum prin zona.

    Inca o data La multi ani, multa sanatate tie si vecinilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. hehe, la multi ani!

    colega lavinia elena.

    PS cand o sa observi ora la care a fost pus acest comentariu (10.41, prima zi a anului) si o sa te intrebi de ce dracu nu dorm la asa o ora, afla ca pur si simplu nu mi-e somn.

    RăspundețiȘtergere
  4. la cat spam ai facut pe net...

    RăspundețiȘtergere
  5. 18.000? bravos, (dar tot nu ai poze mai faine ca pe vipdeva) respectiv aici : http://danieltguta.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Sorin si Magda G.4 ianuarie 2011 la 10:08

    Salutare si La Multi Ani !
    In Kuwait aveti cel putin 2 cititori constanti: eu si nevasta-mea. Din Bahrain, unde am fost in concediu, tot noi am accessat blogul sa vedem ce noutati ati mai scris!
    Toate cele bune si un an 2011 prolific in publicatii !!

    Sorin si Magda G.

    RăspundețiȘtergere
  7. sa va fie bine si sa guralivitzi in continuare sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si aici ai prins un cititor.
    Apropo ..mai e careva pe-aici?? Eu n-am intalnit pe nimeni.
    Salutari.

    RăspundețiȘtergere
  9. mai din Principado de Asturias sigur ai inca 2 cititori (je si a mea nevastuica) deci fa bine si mai scrie dracului ceva ca sa avem ce citi!!!!
    god s(h)ave the f....n' queen!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Numele meu este Mia. Îmi împărtășesc mărturia mea astăzi cu lumea. Nu-mi imaginez niciodată că fac asta, dar sunt plin de bucurie și vreau ca și alții să aibă ajutorul lor. În calitate de asistentă medicală, am doi copii și soțul meu m-a abandonat pe mine și pe copiii noștri fără nicio explicație, tocmai a ieșit din casă și următorul lucru pe care l-am auzit este că vede o altă femeie. pe mine. Am fost frustrat și devastat, am căutat ajutor din diferite unghiuri până când am văzut o postare despre Dr. Ajayi, un jucător de vrăji. L-am contactat pe dr. Ajayi, care mi-a spus ce să fac. El m-a asigurat că va arunca o Vrajă și totul va fi bine în termen de trei zile, dar am fost sceptic, i-am dat câteva gânduri înainte de a-l contacta în sfârșit din nou, am trecut prin proces împreună și, spre surprinderea mea, vraja a funcționat și soțul meu s-a întors acasă și a îngenuncheat să implore iertare, dar primul a fost un telefon surpriză de la el, pentru că nu am vorbit de vreo 6 luni. Dr. Ajayi este cu adevărat un om de cuvinte, dacă aveți probleme în relația voastră sau orice aspect al vieții dvs., contactați-l pe dr. Ajayi pentru a obține o soluție durabilă.

    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Număr WhatsApp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  11. Dr. Ajayi este un om cu mari puteri spirituale datorită puterii sale de vrajă, am reușit să-mi recapăt soțul după 3 ani de divorț. Treceam într-adevăr vremuri proaste din cauza divorțului, așa că am căutat ajutor online când am întâlnit un mărturie despre o doamnă care a descris cum aruncătorul de vrăji a ajutat-o să-și facă un bebeluș folosind un medicament pe bază de plante, i-am luat contactul și i-am explicat situația, a făcut o vrăjeală și soțul meu a revenit la mine în a treia zi este încă o magie pentru mine, mă bucur foarte mult să mă întorc cu dragostea vieții mele. îl puteți contacta pe dr. Ajayi, cel care a vrăjit, pe numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com, m-a ajutat, sunt sigur că vă va ajuta și cu problema vieții voastre.

    RăspundețiȘtergere