Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 februarie 2011

Dumnezeu, dizainăru cartierului: Doamne, dă-ne colecţia primăvară-vară

Minune marca Cătălin Botezatu. Toate fundurile goale şi bucile dezgolite din cartier stau cu ochii pironiţi pe cer, ca la miting aviatic, şi aşteaptă să le pice o pereche de chiloţi roz din nori. S-a dat start la programu dumnezeisc "O aţă în cur pentru fiecare".

Întreg neibărhudu' stă cu sufletu' la gură şi cu frunzuliţa la cuculeţ, că de-o săptămână, adevăr grăiesc io vouă, pe modelu minuni cu peşte şi minuni cu vin, a-nceput să picure pară mălăiaţă numa ot-cutiur de cinci stele din văzduh.

Întâi au fost chiloţii intimi femeieşti şi masculinileşti, toate modelele şi culorile, atârnând printre crăci. Credeam că-s şi chiloţi comestibili pentru jocurile olimpice erotice din cartier, dar Gicuţă, care a mâncat vreo zece perechi şi a început, ca viermii, să cace numa fire de mătase şi ciorapi lycra de muieri, ne-a infirmat teoria.

Degetele neamputate încă a lu' toţi desculţii cartierului au cunoscut prima dată binefacerile transpiraţiei. Fiecare talpă goală a putut să-şi tragă peste stratu de jeg cel puţin 3 perechi de şosete: una ţine de cald, două ţin loc de papuci (încă nu plouă din regatul cerurilor cu Jimi Ciuuri).

Ce-a urmat ştie tot mapamondu': crăcile lu' copacu' făgăduinţei au început să arunce în noi cu flanele, pantaloni scurţi, sutiene, paltoane... Acum e confuzie totală în cartier: curvele sunt îmbrăcate ca doamnele din înalta societate, boschetarii arată ca milionarii, maidanezii umblă cu Armani în coadă, toţi copii din cartier arată ca tu-pacii.
Nu mai deosebeşti rupt în fund de săracu-lipit şi nici categoriile sociale "n-ai ce mânca" de "maţe fripte". Toţi suntem piţipoance şi cocalari. E paradisu' dezbrăcaţilor  şi coşmaru dizainărilor: haine gratis care pică din copac şi stau pe noi ca pe gard.

Defilăm în fiecare seară tăţi ca nişte Adami şi Eve, şi ne tragem pe trupuri creatorii ce pică din copac. De vreo două zile au început să cadă haine şi pe mărimi, că prea purtam toţi numa M-uri.

Iniţial am crezut că a picat din cer un avion cu containăre cu ţoale contrafăcute din China. Am chiar găsit aripa şi o elice de avion din care şi-a croit Gogu coteţ la porci în spatele blocului. Da' cutiile negre developate ne-au liniştit: avionu' ăla era furat dintr-o altă unitate militară, din Ungaria

Ieri dimineaţă am avut revelaţie: a fost plin pomu' numa' de colecţia primăvară-vară 2011. Deci numa Dumnezeu putea să ştie rezultatele lu colecţie şi trendu în avans, căci festivalu' de modă de la Paris n-a fost înk anu' ăsta.

Dumnezeu ne îmbracă pe toţi, aici în Calea Buziaşului, face minuni cu treninguri, caşmir şi iegări. Suntem toţi fotomodelele Lui. Unii însă e haloşi. Vasile de la etaju' doi se ruga la pom cu "Doamne, nişte blănuri de nurcă, n-ai? Una la amantă, alta la nevastă"...

Copacu' lu făgăduinţa îmbrăcăminţii mi-a dat o singură certitudine în viaţă. La ce modele de haine cade din cer, sigur toţi dezignării şi croitorii homosexuali, care mor ajunge în Sus şi croieşte în continuare pentru Creatoru' Suprem. Asta deşi toată viaţa lor toţi Armani, Dolce şi Gabbani, Versaci au trăit în preacurvie Sodoma şi Gomora style şi au luat în buci toate puţulicile lu' masculii fotomodele din subordine. Ştiam io că se poate şi cu sula în fund şi cu sufletu' în rai.

CITEŞTE ALTE POVEŞTI CU MIEZ BIBLIC DIN CARTIER:


Babi Minune ft. Isus Hristos - Naşterea manelei creştine

Pentru Dumnezeu, apăsaţi tasta 1

28 de comentarii:

 1. Te citesc cu mare placere !!!!Ai un umor original !

  RăspundețiȘtergere
 2. clar ca fiecare si-ar dori o ata in cur, dar si cei care au ata in cur stiu ca exista vecini psihopati in cartier, gata sa le scoata ata din cur, detalii pe blog. Nu va lasati vecinele pe mana lor :(

  RăspundețiȘtergere
 3. zic sa prestam un aleluia in cor...cine stie ce mai pica data viitoare

  RăspundețiȘtergere
 4. Citesc fiecare postare cu speranta cresterii calitatii umorului si nu am fost dezamagit pana acum.Keep up the good work!

  RăspundețiȘtergere
 5. concluzia e doar una umoristica de fapt nu se poate si cu sula in fund si cu sufletul in rai :P

  RăspundețiȘtergere
 6. am dat de blogul tau din greseala pe facebook si desi sunt de parere ca sunt multi care cred ca au ce scrie pe bloguri copy-paste-uind de pe te miri unde fraze intelepte sa para de "lume buna" blogul tau chiar m-a amuzat maxim...keep up da gud uork ca sa zic asa...:)

  RăspundețiȘtergere
 7. Wow!
  Acum te-am descoperit!
  Ai talent nana! Tine-o tot asa!

  RăspundețiȘtergere
 8. SALUT! sunt nou in "domeniul" blogurilor ,ce parere aveti? http://mariusferent.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 9. Salut...sunt nou in "domeniul" blogurilor...deci ce parere aveti ?http://mariusferent.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 10. ce se intampla?ai ajuns faimos si ai uitat de blog sau au aflat psihopatii cine esti?de 1 luna nu ai mai scris nimic:(:(:(:(:(:(:(

  RăspundețiȘtergere
 11. @mariusferent...lasa-te de meserie,oricine poate avea un blog dar nu si talentul de a scrie in el!

  RăspundețiȘtergere
 12. :)) mi-ai facut duminica fericita :)) Foarte tare.

  RăspundețiȘtergere
 13. esti la ostia ! la favorite !

  RăspundețiȘtergere
 14. mai fraiere,
  eu poate sunt beath acumsa
  da tu nu ai nici o scuyza

  RăspundețiȘtergere
 15. stii tu cine ti.a scris..
  ramon, sau bbvoul baltii

  RăspundețiȘtergere
 16. as dori si eu un tricou dolce & gabbana daca se poate :)))))

  RăspundețiȘtergere
 17. cine stie cine pe cine a enervat si i-a zis hai pleaca zburand :))

  RăspundețiȘtergere
 18. super oferta.cine doreste sa ia scara si sa isi aleaga :))))

  RăspundețiȘtergere
 19. Credeam ca numai copacii din cartierul meu sunt "binecuvantati".

  RăspundețiȘtergere