Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 ianuarie 2011

Babi Minune ft. Isus Hristos - Naşterea manelei creştine

Isus din Nazaret (ză oan) şi Babi Minune (ză oan end onli) au avut show de slujbă, aseară, în Casa Domnului Administrator (adică casa scării) şi au încins ţurca pe timpanele mele. A fost o întâlnire emoţionantă, ceva "Dansez pentru tine" meets "Calea cea dreaptă: prima la dreapta". Dar pe undeva cafteala dintre Mântuitor şi Manelitor a plină de miez logic: Isus are minunile în fişa postului, iar Babi guristu' este o minune prin el însuşi. 

Întâi am auzit ecoul vocii Domnului Isus pe scară, care se distra ca-n Disneyland: dădea trezirea Lazărului, cel mort de trei zile, încrucişa peşti prin înmulţire şi transforma H2O în vin de casă. N-am ştiut că e Fiul, căci în primu rând avem şi un Lazăr indestructibil, mangă permanent, încorporat în bloc, care oricât de mort de beat ar fi, revine miraculos la viaţă, fără să-l trecem prin electrozii cu curent. 2. În bloc peştii se înmulţesc mai rapid decât curvele. 3. Neluţu alcoolicu' este el, în imensitatea complexităţii sale, un aparat de transformat vodca în urină, al cărui mecanism de funcţionare n-a fost decriptat de echipe complexe de cercetători, iar fabricile ilegale de alcool de contrabandă încearcă să-i facă faţă producând 24/7.

Era El, Isus din Nazaret piratat (filmul), care rula bubuitor dintr-un apartament la care uşile se zdrăngăneau ca Poarta Raiului într-o zi cu trafic infernal la gateul "Arrivals" provocat de puţină mâncare în Africa. Decibelii isuscieni explodau pe scară unde îşi dădeau cu capul de Zidul Pângerii croşetat din cele mai adurind de proaspete manele ale lu rapsodu Babi Minune, a cărui laringită s-a impregnat pe CD prin miracolul laserului care arde ca Sadoma şi Gomora. Vecinii psihopa'i de la et. 3 aveau paranghelie, iar zicerile Isusului se împletau pe trepte cu guralivirile lu' Babi, într-un mix bun.

Mai scăpa un Isus un "Lăsaţi copiii să vină la mine", mai dădea Babi Minune maneaua-dumă : "Ţucu, Ţucu", care mişcă din temelii blocu', de la tropăiala copitelor lu animalele care venerază la Babi, ca evreii lu' Moş Moise pe viţelu' de aur (a nu se confunda cu cerbu' de aur braşovean). Cum intra Domnu' călare pe măgar în Ierusalim, cum răcnea Babi Minune hitu internaţionalo-manelaro-universalo-automobilistic "Am o maşină de fiţe 2011 -ORIGINAL".

Pe la pasaju cu cina cea de taină, Babi Minune a băgat un pic de "Live din Italia" şi un strop de "Sus pe mese", la dusul crucii şi la răstignire s-a dat din greu "Eu sunt unul şi numai unul" şi "Cât e şmecherul de mare". La revederea cu apostolii a fost hitul "Semeni cu cineva", iar la faza cu înălţarea Domnului, s-au reluat hiturile "Tu vii şi pleci" şi "Ştii că eu am să te aştept"

S-a crăpat astfel de un fiuciuring (featuring) cum n-a mai văzut pământul - Babi Minune ft. Isus Hristos - au creat împreună la noi în bloc ceea ce se numeşte prima manea creştină din lume, care poate să urce direct pe locul 1 în topul Biblebord, după ce Apocalipsa mătură toţi păcătoşii din Univers.

Deci Babi Minune s-a scos cu rezervarea pe Lumea de Apoi. Are deja un nor moale şi alb, unde-l aşteaptă o harpă şi-un ţambal. Poate să apară şi musicalul pe Broadway (Broad Holly Way după Apocalipsă), unde şoul manelist "Jesus Christ Superstar şi Babi Minune Manelar" şi "Jesus, it's Babi Minune" o să se joaca cu casa-nchisă. O să fie mare paranghelie postapocalitică în blocul meu, ca şi acum...

17 comentarii:

  1. Un cocalar fan Babi minune a fost deranjat se pare de postul tau :)), sau poate o fi vecinu care te-a incantat cu cele mai noi slagare a lui Babi . Nenea manelistu cocalar cu vocabular de 2 bani, daca nu iti convine fugi si canta la alta masa ca nu te obliga nimeni sa citesti si daca esti frustrat ca sa luat de "fanul" tau numarul unu am un sfat, impusca-te, ai face un mare bine intregii omeniri. In rest noi sa fim sanatosi ca psihopati sunt destui.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))))....Locuiesti intr-un bloc de nebuni de legat...:)))...nu-mi inchipui cum mai rezisti acolo!!!:))))

    Felicitari pt blog, am ris cu lacrimi la povestile tale, de care nu ma indoiesc o secunda ca sunt cat se poate de reale!!!

    Succesuri nebanuite iti doresc:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. vezi ca exista o lege care sanctioneaza manifestarile de genul asta, mai ales intre anumite ore... daca ti-e lene sa mergi la politie, suna la 112, tu + alti vecini, si vor veni cei de la op, intr-un final;
    daca ti-e frica de vecini, sa nu coloreze in albastru - verzui, nu-ti dezvalui identitatea, si gata...
    sau daca vrei sa-ti plangi de mila, tot asa, goodbye.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdan, tot timisorean16 ianuarie 2011 la 00:31

    Mai du-te bai in pula mea si nu mai intra pe site-urile ziarelor sa-ti faci publicitate. Ai un rahat de blog. Nulitate slinoasa ce esti!

    Si timisorean pe deasupra.
    Hai sa vad daca ai coaie sa publici asta...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce surpiza, imbecilul are comentariile pe liber!!!
    Ma bucur...

    RăspundețiȘtergere
  7. De aia au murit oameni la revolutie, ca eu sa pot sa scriu ce vreau, unde vreau, si tu sa poti sa ma injuri daca iti face placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok, suntem si sentimentali acum. Numai bine...

    RăspundețiȘtergere
  9. Alex
    Bogdane...esti un ratat, ai mai mult de 10 clase ? Din cauza unora ca tine, cu cacat in loc de creier merge tara cum merge.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo, sant cu tine.
    Abia astazi te-am descoperit. Mult noroc si sa abordezi teme tot mai interesante. Nu intra in rutina, nu face compromisuri.
    Sant multi si puternici cei care se tem de Caragiale. Mult noroc.

    RăspundețiȘtergere
  11. esti bestial!

    am ras cu lacrimi citind intamplarile mai mult sau mai putin reale din blocul tau.

    stiu ca este si imaginatie in descrierile tale dar tot bestial esti...

    poate te descopera astia de la carcotasi

    good luck!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. esti mai tare ca cei de la kamikaze.pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  13. foarte tare, dar daca e si real tot ce scrii ma mut la tine in bloc, sigur nu ma voi plictisi :)) te-ai gandit sai chemi pe cei de la "discavary"? :))) sunt sigur ca si misterul verigii lipsa tot la tine in bloc se va elucida :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari,continua tot asa ,pentru ca ai talent.Mult succes.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu care credeam ca este o idee buna sa iti cumperi apartament in tara la batrinete...
    Thanks, but no thanks !

    RăspundețiȘtergere
  16. Bun articol si bun blog!
    Logica oamenilor care intra pe blogurile altora sa injure n-o inteleg! De ce intri undeva unde nu-ti face placere???Care e logica?Intra in blogurile celor ce au aceleasi pareri ca si tine si gata! SI asta n-are legatura cu gusturile muzicale sau de orice fel! E norma de bun simt!
    Apropo de asta(o sa-mi atrag injuraturi) eu sunt manelist! Asta nu inseamna ca nu am simtul umorului si nu rad la astfel de articole! E bine scris si are umor! Felicitari inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  17. Bun blog. Felicitari si din partea mea. Se pare ca tara asta se duce de rapa.

    RăspundețiȘtergere