Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 aprilie 2011

CRIMĂ LIVE prin vizor: Nelu îşi UCIDE iubita DIN DRAGOSTE în această seară

De juma' de an ţin îngropat în mine un secret teribil: sunt prizonier în mijlocul unui vortex amoros implacabil. Nelu instalatoru' filosof, care locuieşte în garsoniera din drepata mea, trăieşte o poveste interzisă de iubire cu văduva teroristului  sinucigaş: "Futu-ţi buricu mă-tii", care locuieşte în apartamentul din stânga mea. Doar eu sălăşluiesc fizic între iubirea lor.

Azi l'amour câest fini, Fifi.. Nelu şi-a primit papucii şi amoru' ură se făcu, iar acu ameninţă pe hol că în această seară îşi omoară fosta iubită. Acum ea stă ca hârciogu după uşă şi Nelu urlă şi ameninţă hamletian pe casa scării că "În seara asta fac o crimă în bloc".(secunda 59 - CLICK PE FIŞIERUL AUDIO-VIDEO CA SĂ ASCULŢI AMENINŢĂRILE).

Noi, vecini psihopaţi, stăm cu urechile ciulite ca să auzim crima. Rămâi şi tu pe Blogul vecinilor psihopaţi şi afli detalii în direct de la locul viitoarei crime, într-un LIVE TEXT care o să vă ţină cu sufletul la gură. Pentru că psihopaţii sunt la locul crimei înaintea Poliţiei.  

LIVE TEXT:
ORA 18. 32:
Nelu trece de la vorbe la fapte. Dă cu picioarele în uşa lu' fosta iubită, care fostă iubită tace mâlc şi nu cheamă poliţia, deci îi place.

ORA 18.55
Nelu a bătut toaca în uşa din imagine, unde se ascunde viitoare moartă, care acum îşi trăieşte viaţa la maximum. Nelu a plecat în apartamentul lui să se înarmeze.

ORA 19.56
După zdrăngănelile de oale, vecina pregăteşte cina care pare să fie cea de taină. Pentru ea. Nelu mai dă un picior în uşu, mai îşi bagă o p... în ea metaforic, iar vecina rezistă eroic în spatele uşii, pe metereze. Un vecin face conciliere cu Nelu pe scări, dar Nelu e cu deştu pe butonu atomic.

ORA 20.19

Nelu nu a penetrat dispozitivu', da' zgîrmă la uşă şi spune că o iartă. Apoi iar spune că o omoară. Apoi iar o iartă. E bingoul iubirii. Pronosportul amorului. Schizofrenia sexului. E un bărbat şi o femeie, Adam şi Eva, care se iubesc...ăăă... Of, s-a sucit iară, e pe bază de omor. "Îţi scot maţele din tine şi dansez pe ele", zice Nelu. Abia aştept să-l văd la "Dansez pentru tine - varianta cu intestine".

ORA 21.24

Promisiunea omorului e în pericol. Nelu-i istovit de pălituri în uşă. Spărgătorii de sămânţă  fac pariuri. Iubirea bate omoru? La noi în bloc iubirea n-a fost văzută din 1992, de la un viol pe bani. Nelu ar ceda la ispita iubitei-ţintă, poate, pentru că e prea beat, prea flămând sexual şi plânge pe hol mai mult decît poate să meargă şi să se ţină de pereţi. Dar e însetat de sînge. "Tura asta te omor. Bă, dacă rup uşa, moartea e sigură", strigă ca un vampir, Nelucula.

ORA 22.04

Nelu s-a autoînfrânt prin epuizare şi se retrage să despartă moleculele de vodcă în solitudinea folclorică a apartamentului său, unde face karatcu mobila şi ia declarativ în p... tot blocu. El extinde ameninţarea la "Vă omor pe toţi,bă, pulifricilor". Vorbe în vânt. Oricum, nicio crimă neonorată nu rămâne nepedepsită în bloc. Ceva sânge tot a curs în seara asta în imobil. Că Nelu a picat pe scări şi şi-a spart capu. Dar noaptea e încă tânără. Şi Nelu n-are decât 54 de ani...

24 de comentarii:

  1. "Apoi iar spune că o omoară. Apoi iar o iartă. E bingoul iubirii. Pronosportul amorului. " - esti genial !

    RăspundețiȘtergere
  2. plastic blog...România mereu surprinzătoare...mai ales după uşi închise :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Go..Go...Go...Go...to the roof..and even more.


    Esti tare!

    RăspundețiȘtergere
  4. dupa o zi de munca, postarea asta a fost ca painea calda :)):))

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar ca seamana cu o emisiunea de la 0tv ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu se intelege prea bine ce zice ca omu e prea beat si nu mai vorbeste coerent.

    RăspundețiȘtergere
  7. ei se cearta ei se impaca,mai o palma mai un pumn a doua zi vine treaz isi cere iertare il iarta si asa isi continua viata

    RăspundețiȘtergere
  8. eu nu le inteleg pe femeile care accepta asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  9. omu era praf nici eu nu i-as fi deschis usa ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. bautura,bautura l-a facut sa-si piarda mintile:)))

    RăspundețiȘtergere
  11. ce face bautura asta din saracii oameni dar si gelozia...

    RăspundețiȘtergere
  12. ei se cearta ei se impaca asa se intampla in astfel de situatii

    RăspundețiȘtergere
  13. ce oameni :| nu le-o fi si lor rusine ca ii aude un bloc intreg nu se gandesc si ei la ce se poate intampla...

    RăspundețiȘtergere
  14. rusine nu mai eista @cazare....iar pe el gelozia l-a facut sa se comporte intr-un mod foarte prost ca sa nu zic altceva:)

    RăspundețiȘtergere