Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 februarie 2011

Batman se joacă de-a Onan Barbarul: conspiraţia "fulg de nea" (DOVADA)

Gicuţa Pornuţa se simte de vreun an privită din întunecimea nopţii, prin etajul ei trei, de un străin nedefinit şi cauciucat. Dar noi toţi credeam că se uită la ea din sertar dildou' de pe care extrăge ea straturi de latex fin, de se minuna auditiv toţi copii din bloc ce vrăji face fructele lu' arborelu' de caucic la auto-contactu' ferm cu păsărica necuibărită a Gicuţei.

S-a încropit comitet de bloc, să votăm cine-i snaipăru' sexual, Demiurgu' ce se onaneşte lung din lumea lui stelară la splendida Gicuţa, levitând la nivelu' lu' etaju trei şi nu îndrăzneşte să o smotocească definitiv, înlăturând astfel dominaţia regatului latexului ce o decora interior tot mai des pe Gicuţa Pornuţa.

Da' în spatele blocului nost e câmpu', iar crăcile din pomi nu pot susţine decât păsări cu masa totală de 1,5 kile, singura şansă fiind ca  Luceafărului amator de pip-şouri era să penduleze pe la geamu' Gicuţei suspendat în hamuri cu sistem scripeţi .

Gicuţa dixit că admiratoru' ei nocturn levitează la geamu' ei neajutat de cabluri şi frânghii şi că instinctu' ei de fată mare care a dat poligonu' sexual cu toţi italienii îi spune că probabilitatea matematică e mare ca semipământeanu', care făcea pe Onan Barbaru la geamul ei, să fie juma om, juma altceva, posibil ciborg. Oricum, Gicuţa era convinsă că creatura are sistem propriu de propulsie.

Azi dimineaţă a nins în toată Timişoara, numa blocu nostru era omăt-free. Nu s-a atins fulg de bloc şi toţi psihopaţii au zis că  în imobilu a fost luat la ochi de conspiraţia meteorologică "fulg de nea", experiment al ruşilor. Numa' io am ştiut şi am auzit în noapte cum străinu mitologic topea fulgii în dinţi ca să nu derapeze pe omătu' care ameninţa să se pună pe bloc, că avea mult de plimbat şi de vibrat la geamu' lu' Gicuţa, care îl aştepta dezbrăcată cu un pahar de lapte cald şi fursecuri pe tocu' geamului. 

Da' azi s-a confirmat oficial că fiecare bloc are Batmanu' lui, care umblă pe acoperiş şi sare din balcon în balconu lu' domnişoare. Şi e greu să bântui noaptea, că ţiglele de pe case/blocuri nu-s toate fix la locul lor, e polei, e bufniţe şi alte păsări, plus concurenţa, alţi onanişti ai nopţii. Iar uneori, Batman, mai are şi accidente, şi cade în cap oamenilor pe stradă (VEZI FOTO).  Vorba lu' poetu': "A-nceput de ieri să cadă câte un Batman, acum a stat/ Pe bloc nu-i niciun scelerat/ Numa domnişoarele goale-n garsoniere suspină/ Că din ochii lu' obsedatu' de la geam nu mai sclipeşte lumină".

E greu să fi Batman deghizat în Onan, căzător de pe bloc. Mai ales că nici asigurările de sănătate nu-ţi acoperă tratamentu' la fracturi, nu se dau cârje compensate, salvarea vine după o oră (dacă ai noroc să te găsească cineva îngheţat în zăpadă şi să îşi consume un impuls cu tine la 112), plus că oricât eşti tu de Batman, dă cu tine de patu de moarte un microb mutant luat din spital.

La intrarea din blocu' din foto e un bilet de oameni îngrijoraţi: "Batmane, hai înapoi, că după căzătură ţi-ai pierdut şlapu' şi o mănuşă! Ejti bine?"


P.S. Mulţam maestre Adrian Pîclişan pentru poza excepţională!

12 comentarii:

  1. olee!!:)) multumim inca odata

    RăspundețiȘtergere
  2. fiecare se ocupa cu ce poate si cum se descurca :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce faci domnu' ? Nici o postare ??

    RăspundețiȘtergere
  4. Postare oleee :))) !!! multumim si sharuim , poti lua ilustratii de la homotaranus....

    RăspundețiȘtergere
  5. Ooof... verific in fiecare zi blogul in speranta ca ai mai postat ceva.
    Am vazut ca ti-ai deconspirat identitatea si ca ziarele au inceput sa scrie articole despre tine.
    Dar tu? Tu nu mai scrii nimic?

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte tare,omul asta e belea;bravo lui si la mai mare.Mi-ar place sa vad si altceva am observat ca omu are potential.Bravo lui

    RăspundețiȘtergere
  7. salutare.in ceea ce priveste partea cu vecinii psihopati nea asta are dereptate ni fiecare scara de bloc,pe o strada unde sunt oameni si suntem cu totii vecini {eu stau la curte,cart.Giul}si credeti-ma nu doar pe strada sau la bloc sunt asemenea vecini,peste tot si pretutindeni.dar cineva trebuiasa abordeze si latura asta.Numi bine.semnat:YULIK

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu tot respect pentru ce faci pe acest blog,dar cred ca articolul ar trebuie sa se cheme "Batzman se joacă de-a Onan Barbaru" dupa cum scrie plancarda :D.Respect

    RăspundețiȘtergere
  9. :))) prin balcoanele din cartierul meu...zboara Superman.

    RăspundețiȘtergere