Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 mai 2011

Interviu cu celebru' Beni despre speranţă, mâncare şi sensul vieţii

Beni von Buziaşului, filmat AICI într-o încleştare corp la corp cu gravitaţia, revine în coproducţia de manelistă-lirică: "BENI 2: O viaţă jertfită pe altaru' băuturilor distilate, aburilor şi gradelor", film născut pă cale VIDEO-telefonică, în variantă HDă-te drecu'. Într-un interviu exploziv, în care încearcă cu cuvintele lui să se explice faţă de lumea ce ni l-a dat, Beni vorbeşte prin silabe, dar care diluate în vodcă, prinde aripi din gura lui şi încasează un triplu înţeles suplimentar.

El Beni se zbate zvârcolitor în micul său univers bizar, din care pur şi simplu nu poa' să evadeze fără o juma de vodcă. După ce ia combustibil, Beni o arde spontan şi  încearcă să comunice cu ceilaţi, persoane exterioare, ce locuiesc în afara trupului său, deci în altă dimensiune, adică vecinii lui de univers.

În complexitatea orânduirii cosmosului, Beni nu e rău, nu-i golan, nu-i Darth Vader, deşi pare (pentru neiniţiaţi) pentru că are briceag elveţian. Beni e un fel de Han Nasolo, iar arma tăietoare din mâna sa e semn de nobleţe. Că vorba lu Beni dulce mult aduce, da' la o adică te despică ca pe porc, dacă la o discuţie despre principii aveţi abordări divergente despre Teoria şi sistemu' lu Hegăl (manelistu Hegăl şi Jekăl, nu filosfu). 

La o primă vedere el trăieşte prin filosofie, dar conflictele e de fapt viaţa lu' Beni. El nu poate să treacă ziua în profunzime dacă nu suferă cel puţin o întrebare existenţială. Par example: "Io ce mănânc?" . Beni nu poate să există zilnic dacă nu se împleteşte metafizic prin dileme, dacă nu se autodefineşte spiritual şi dacă nu se autorezolvă retoric prin cunoaştere cu bere.

Acum Beni se purifică verbal şi comunică numa' şi numa' în coduri. Se află perpetuu în acea perioadă delicată prin care trecem toţi în viaţă, nu-i aşa, când după multă vodcă descoperim că puţini îs cei aleşi să merite să ştie adevăratu tâlc şi misteru lu' învăţăturile noastre. Drept pentru care Beni vorbeşte încrucişat în sistem binar cu mulţi de 0 şi mai puţini de 1.

Că nu e proşti ăia ce-l ascultă pe Beni, e proşti ăia ce nu-i înţelege graiul cimentat pe idei în substraturi, ca frunzele de ceapă. Beni meşteşugeşte vorbele şi frământă ideile unde şi urinează, adică la margine de drum. Dar sistemul său filosofic nu e pentru toţi proştii trecători cu creieru mic, care nu primeşte semnale de la Beni, că e reduşi. Beni este guru şi poate predică existenţa spirtuală plăcută! Şi în caz împlinire totală prin comă alcoolică, folosiţi codu binar a lu Beni. Ăla lu Morse duce nicăieri şi ne-tredy: nişte bocăneli ampulice.  

CONCURS FĂRĂ PREMII: CE CREDEŢI CĂ A VRUT SĂ TRANSMITĂ BENI PĂMÂNTENILOR ÎN FILMUL DE MAI SUS?


AŞTEPTĂM IPOTEZELE VOASTRE LA COMENTARII




44 de comentarii:

  1. Poate il promovezi si la OTV - ca are potential! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Simplu: trebuia sa il mai ajuti cu ceva ron-i sa continuea odiseea inclestata a vorbelor:-))...si, cred ca voia sa iti dea la schimb briceagul:-))...asa ca intre barbati:-)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca Beni talentatu' incerca sa iti impartaseasca ampla sa viziune despre viata.Vezi tu,Beni este un adevarat saman ale carui vorbe putini le pot descifra.Asa cum triburile de la ecuator au samani ce intra in transa dupa ce prizeaza nitel,asa si Beni are o viziune foarte interesanta dupa ce prizeaza nitica votca.Difera doar substanta de prizat....

    RăspundețiȘtergere
  4. alcoolul duce negresit doar la succesuri!ieba dixit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda...de asta se uita numa mosii si babele la OTV

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) asa va fi dan diaconescu in viitor:))

    RăspundețiȘtergere
  7. ...eu cred k vrea sa transmita misterul nemuririi sufletului:D

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) asta e cv gen nicusor de la braila?:))

    RăspundețiȘtergere
  9. saracutu om.....urata-i bautura asta

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca are propria lui planeta.in care vorbeste propria limba..:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu se stie ce l-a facut sa recurga la asta de l-a adus in situatia asta

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi pare rau de el .. altceva mai bun decat sa bea atata, nu are de facut?!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie nu mi e mila de el...singur si o face ..cu mana lui...

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi se pare penibil sa bei in halul asta

    RăspundețiȘtergere
  15. Mie nu mi pare rau de el:) isi merita soarta intr un fel sau altul:) cum iti asterni asa dormi!:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ca nu ar trebuii sa l luam in seama?:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Acum poate sa dea autografe..:)) E celebru!

    RăspundețiȘtergere